Till Salu

Till salu

Torslanda ~ Centralt ~ Såld

Fin 2 rumslägenhet i centrala Torslanda med högt och ljust läge.

Möjlighet för dig som vill inreda efter egen smak, då lägenheten har visst renoveringsbehov. Välkommen in i hallen med en öppen garderob och ett ljust inrett helkaklat badrum rakt fram. I det fina badrummet med golvvärme finns dusch, handdukstork, tvättställ med kommod och spegelskåp ovanför samt äldre tvättmaskin. Intill hallen på höger sida ligger det rymliga sovrummet med 6 garderober plus flyttbar dubbelgarderob. Till vänster i hallen finns vardagsrummet med parkettgolv och öppning mot köket. Kök med ljus inredning renoverat -02/03. Kakel som stänkskydd ovan diskbänk, spis och kombinerad kyl/frys. I köket finns matplats med utgång till den härliga inglasade balkongen med västerläge. Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd. Vån 3 av 3. Boarea ca 58,5 kvm. P-plats finns att hyra för 120 kr/mån. Till garagen som kostar 300 kr/mån är det kö. Lägenheten är mycket bra belägen nära service, barnomsorg, kommunikationer, naturslingor och hav.

 

Välkommen att höra av dig för mer information på tel 031-724 30 80

 

Beskrivning finns om du Klickar här!

Social media film finns om du Klickar här!

 

Torslanda ~ Centralt ~ Såld!

Välkommen till denna fantastiskt fina 3 rumslägenhet omgjord från 2 rum och kök. Hall med klädkammare och 1 garderob. Öppen planlösning mot rymligt, ljust och smakfullt inrett kök med matplats renoverat/ ombyggt 2011 och 2016. I det fina köket finns kakel ovan diskbänk, massiv träbänkskiva, gott om skåp och stora arbetsytor, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och separat micro, induktionspishäll, fläkt och kyl/frys-17. Helkakaklat badrum med dusch och tvättmaskin-15. Vardagsrum med utgång till balkongen i väster. Möjlighet att skärma av del i vardagsrummet till sovalkov. I vardagsrummet finns 1 garderob. Från vardagsrummet kommer man till 2 mindre sovrum med skjutdörr emellan. Garderob finns i ett av sovrummen. Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd. P-plats 100 kr(kö).Garageplats 300 kr(kö). Nära service, affärer, kommunikationer, naturslingor och hav. Vån 2 av 2. Boarea ca 61 kvm. Källarförråd och matkällarförråd. EP 126. Lägenheten är mycket bra belägen nära service, barnomsorg, kommunikationer, naturslingor och hav.

 

Månadsavgift 3.143 kr.

Beskrivning finns om du Klickar här!

Social media film finns om du Klickar här!

 

Välkommen att höra av dig för mer information på tel 031-724 30 80

Västra Frölunda ~ Flatås ~ Såld!

Välkommen till denna mycket fina 2 rumslägenhet med nytt kök samt härligt och fritt gavelläge. Hall med en garderob. Nyrenoverat kök 2018 med ljus inredning och nytt golv. I köket finns kakel som stänkskydd. Massiva träbänkskivor. Integrerad diskmaskin och spishäll med ugn under. Inbyggnadsmicro och kombinerad kyl/frys- 2013. Vitvarorna är nya (förrutom kyl/frys) och oanvända. I köket finns rymlig matplats med härligt ljusinsläpp från det stora glaspartiet. Från matplatsen kommer man ut på den skyddade balkongen med bra gavelläge. Vardagsrum med parkettgolv och genomgång till hall med klädkammare. I badrummet finns ett bubbelbadkar. Innanför badrummet ligger sovrummet. I månadsavgiften på 2.903 kr ingår uppvärmning, vatten, Bredband/Kabel-TV, sophantering och förråd. Obligatoriskt tillägg på 553 kr i månadsavgiften avser värme. Månadsavgiften är alltså 2.350 kr i grunden.

Lägenheten ligger nära kommunikationer, barnomsorg, skolor och service samt fina grönområden.

 

Välkommen att höra av dig för mer information på tel 031-724 30 80

 

Beskrivning finns om du Klickar här!

Social media film finns om du Klickar här!

 

Torslanda ~ Fornborgsgatan ~ Såld!

Välkommen till denna rymliga och mycket fint renoverade 4 rums gavellägenhet i bottenplan med inglasad balkong. Lägenheten har ett toppenläge i området. När man kommer in möts man av en ljus och rymlig hall med 2 inbyggda garderober. Till höger i hallen finns ett stort helkaklat och renoverat badrum-15. I badrummet finns massiv bänkyta med tvättmaskin och torktumlare under samt dusch, handdukstork och ett högskåp. Jämte badrummet med ingång från hallen finns ett stort sovrum med garderobsparti om 6 garderober. Till vänster från hallen sett finns det ljust inredda köket med matplats vid fönstret. Mosaik som stänkskydd ovan bänkytor. Spis, fläkt, diskmaskin, frysskåp och kylskåp. Rakt fram ifrån hallen sett finns vardagsrummet med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Nytt glasparti och helglasad dörr-16 i vardagsrummet. Från balkongen kan man gå direkt ut på gräsmattan som ligger ett par trappsteg ned. Går man igenom vardagsrummet kommer man till en hall med klädkammare. 2 stora sovrum och ett rymligt badrum (ombyggt och renoverat år 2010) med golvvärme och handdukstork samt duschhörna. Till lägenheten finns förråd och p-plats nära. Lägenheten är mycket bra belägen nära service, barnomsorg, kommunikationer, naturslingor och hav. I månadsavgiften på 5.257 kr ingår uppvärmning, vatten,Bredband/IT-Tv/IT-telefoni, sophantering och förråd samt p-plats. Lägenheten är bra belägen nära service, barnomsorg, kommunikationer, naturslingor och hav.

 

 

Välkommen att höra av dig för mer information på tel 031-724 30 80

 

Beskrivning finns om du Klickar här!

Social media film finns om du Klickar här!

 

Torslanda ~ Centralt ~ Såld!

Ljus och fin 4 rumslägenhet högst upp i huset med bra västerläge. Rymlig hall med 5 garderober. Till vänster i hallen ligger det helkaklade badrummet med vägghängd wc, handdukstork, badkar och tvättmaskin. Kök med matplats och ljus inredning renoverat 2011. Induktionsspishäll med ugn under och rostfri fläkt ovan. Diskmaskin, kyl- och frysskåp. Mosaik ovanför diskbänk som stänkskydd. Innanför köket ligger ett stort sovrum med 6 garderober och även plats för skrivbord. Vardagsrummet med stor öppning från hallen har parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen med västerläge. Med ingång från hallen finns 2 sovrum med 2 garderober i vardera och wc med klinkersgolv. Förråd och matkällarförråd. Vån 4 av 4, 3 trappor upp. I månadsavgiften på 5 638 kr ingår uppvärmning, vatten, IP-Tv, internet, IP-telefoni, sophantering och förråd. Lägenheten är bra belägen nära service, barnomsorg, kommunikationer, naturslingor och hav.

 

Välkommen att höra av dig för mer information på tel 031-724 30 80

 

Beskrivning finns om du Klickar här!

Social media film finns om du Klickar här!

 

Lokal uthyrd!

Torslanda ~ Centralt

Nyrenoverad lokal om ca 35 kvm i källarplan på Noleredsvägen 1d uthyrd. Hall med klinkersgolv, wc med klinkersgolv samt rum med diskbänk och skåp. Nya innerdörrar. Bredband finns i lokalen.

Nära till Torslanda torg och dess kommunikationer samt service.

För mer information ring 031-724 30 80

 

Torslanda ~ Centralt ~ Gatugården ~ Såld!

Välkommen till detta välskötta och fina radhus bra beläget i området.

Boarea om ca 122 kvm i 2 plan. 5 rum och kök varav 4 sovrum.

Redan utanför entrén möts man av en lättskött stenlagd uteplats. Skärmtak över entrén mot förrådet gör detta till en skyddad plats. I förrådet finns i dag en arbetsbänk och frysbox. Väl inne i huset möts man av en ljust inredd hall med 2 garderober. Direkt till höger ligger köket med matplats och stora fönster mot öster. Köket är renoverat år 2005 med ljus inredning och kakel ovan rostfri diskbänk. Spis-2011, fläkt, diskmaskin och kylskåp samt stort skafferi och gott om skåps utrymmen. Med ingång från matplatsen finns tvättstugan med tvättho och tvättmaskin-2010. Med ingång från hallen finns även en delvis kaklat Wc. Rakt fram i hallen ligger det rymliga vardagsrummet med plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp. Möjlighet finns att öppna upp mat köket från vardagsrummet. Fån vardagsrummet kommer man ut på den stora altanen lagd 2012 delvis undertak samt en liten lättskött trädgård i västerläge. En trappa upp finns en rymlig hall med flera garderober samt klädkammare.

Helkaklat badrum med golvvärme renoverat år 2010. I badrummet finns kommod, vikbara duschväggar och handdukstork. 4 sovrum varav 2 med utgång till rymlig balkong i väster. EP 111. Garageplats i länga.

Här bor du med bra läge i området nära natur, kommunikationer, service, barnomsorg och med cykelavstånd till havet.

 

Välkommen att höra av dig för mer information på tel 031-724 30 80

 

Beskrivning finns om du Klickar här!

Social media film finns om du Klickar här!

 

Torslanda ~ Centralt ~ Såld!

Fantastiskt fin 2 rumslägenhet i centrala Torslanda.

Lägenheten är smakfullt renoverad och ombyggd. Välkommen in i den rymliga hallen med ett ljust inrett helkaklat badrum rakt fram. I det fina badrummet med golvvärme finns infällbara duschväggar, handdukstork, tvättställ med kommod och spegelskåp ovanför samt tvättmaskin från 2015 och skåp ovan. Intill hallen på höger sida ligger det rymliga sovrummet med parkettgolv, stor skjutdörrsgarderob samt 4 garderober. Till vänster i hallen finns vardagsrummet med parkettgolv och öppning mot det renoverade köket. Ljust inrett kök från 2014 med många smarta lösningar och gott om skåp för förvaring. Extra stor diskho, kakel som stänkskydd, induktionsspishäll, fläkt med kåpa. Kombinerad micro och varmluftsugn. Diskmaskin och kyl/frys. I köket finns matplats med stor öppning mot vardagsrummet och utgång till den härliga inglasade balkongen med västerläge Förråd och matkällarförråd hör till lägenheten. P-plats finns att hyra för 120 kr/mån. Bostaden är belägen nära service, affärer, kommunikationer, naturslingor och hav. Månadsavgift 3.449 kr inkl värme.

 

Beskrivning finns om du Klickar här!

Social media film finns om du Klickar här!

 

Välkommen att höra av dig för mer information om slutpris mm på tel 031-724 30 80

 

Nyligen förmedlade boenden

Ett urval av sålda

Stor efterfrågan!

Skall du också sälja ditt boende/tomt?

 

Varmt välkommen att höra av dig till mig

för en enkel och god affär med personligt engagemang!

 

Marie Humleby

Registrerad fastighetsmäklare med mer än 25 års erfarenhet inom bygg-och fastighetsbranschen

 

© Fåglevik Fastighetsbyrå ~ Marie Humleby ~ Besöksadress: Torslanda Torg 3 ~Tel 031-724 30 80 ~ Mobil 0707-73 64 61 ~ e-post marie.humleby@faglevik.com